Afgelopen jaren heeft Senso met haar medewerkers en klanten meerdere keren deelgenomen aan diverse hardloop evenementen in Nederland en estafette marathons in Europa.

Ben je werkzaam in de hypotheekbranche en lijkt het jou leuk om een keer samen met Senso hard te lopen, stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina.

Bij de oprichting van Senso stelden Bonno & Marc zich als sportieve uitdaging het uitlopen van een marathon. Na vele uren training stonden zij op 4 november 2007 met een grote glimlach aan de start van de New York marathon, om ruim vier uur later met een hoofd vol onuitwisbare herinneringen super trots over de finish te komen.

Afgelopen jaren heeft Senso met haar medewerkers en klanten meerdere keren deelgenomen aan diverse hardloop evenementen in Nederland en estafette marathons in Europa, waarbij iedereen zijn of haar moment van trots heeft beleefd.

Ben je werkzaam in de hypotheekbranche en lijkt het jou leuk om samen met Senso hard te lopen, stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina.

  Naam *

  Naam bedrijf *

  Email en/of telefoonnummer *

  Bilbao Night Marathon 2019 (logo)
  2019 - Bilbao Night Marathon

  Eind 2019 heeft Senso meegedaan aan de halve marathon van Bilbao. Het leuke aan deze marathon is dat deze ’s avonds wordt gelopen.

  Eind 2019 heeft Senso meegedaan aan de halve marathon van Bilbao.

  Voorafgaand aan de marathon hebben we met de fiets Bilbao verkend. Daarnaast zijn we met z’n allen afgereisd naar Eibar, om daar een wedstrijd van S.D. Eibar tegen F.C. Barcelona bij te wonen.

  De marathon zelf werd in de stromende regen in de avond gelopen. Ondanks het slechte weer was de stemming onder de deelnemers opperbest.

  Al met al een fantastisch weekend met een zeer leuke groep.

  Finance Run
  2018 en 2019 - Finance Run

  In 2018 en 2019 heeft Senso meegedaan aan de 10 kilometer van de Finance Run bij de Bosbaan in Amsterdam. Een leuk event met veel collega’s uit de sector.

  Het sportieve netwerkevent Finance Run, dat bedoeld is voor de hele financiële sector, wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van september gehouden. Verschillende teams van financiële dienstverleners komen in actie om naar keuze 5 of 10 kilometer om de Amsterdamse Bosbaan te rennen.

  In 2018 en 2019 heeft Senso meegedaan aan de 10 kilometer van de Finance Run. Na de run hebben we nog lekker gegeten en bijgepraat met diverse collega’s uit de sector.

  Valencia (logo)
  2017 - Valencia

  De spectaculaire start en finish bij het Ciutat de les Arts en het mooie weer maakte de 10 km en marathon van Valencia tot een onvergetelijk evenement.

  Eind 2017 heeft Senso met een grote groep lopers deelgenomen aan de marathon en 10 km van Valencia. Mede door het heerlijke weer en de spectaculaire start en finish bij het Ciutat de les Arts zullen we Valencia niet snel vergeten.

  Daarnaast hadden we een primeur in ons team met de snelste Nederlandse vrouw op de marathon.

  Manchester Marathon Logo 2
  2017 - Manchester

  We hebben genoten van de marathon door de buitenwijken van Manchester met de start en finish bij Old Trafford.

  Begin 2017 hebben we met twee teams deelgenomen aan de estafettemarathon van Manchester. Na de start bij Old Trafford liep het parcours door de buitenwijken van Manchester. Met het zonnige weer was het een onvergetelijk weekend in deze Engelse stad, met als kers op de taart een bezoek aan de wedstrijd Manchester United tegen West Bromwich Albion.

  dam-tot-damloop-2016-logo
  2016 - Dam tot Damloop

  Ook in 2016 hebben we weer deelgenomen aan de Dam tot Damloop. Net als eerdere jaren was het weer genieten van het vele publiek en de bandjes langs de route.

  In 2016 liepen wij met Senso net als in 2011 en 2015 mee tijdens de Dam tot Damloop. Dit jaar liepen we samen met medewerkers van ING Bank, NN Bank en FBM door de straten van Amsterdam en Zaandam. Het was weer een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terugkijken. Ook de komende jaren zullen we vanuit Senso deel blijven nemen aan dit fantastische hardloopevenement.

  Dam tot Damloop 2015 (Logo)
  2015 - Dam tot Damloop

  Na het succes van 2011 hebben we ook in 2015 weer genoten van het feest tussen Amsterdam en Zaandam. Een traditie is geboren!

  In 2015 liepen wij met Senso voor de tweede keer mee tijdens de Dam tot Damloop. Een warme september zondag maakte het lopen extra uitdagend voor de medewerkers van ING Bank, WestlandUtrecht Bank, FBM en Senso. Met alle toeschouwers en bandjes onderweg blijft de sfeer onderweg onvergetelijk voor iedereen die deelneemt aan de Dam tot Damloop.

  Luxemburg (Logo)
  2014 - Luxemburg

  Het was volop genieten van deze speciale marathon die in de avond wordt gehouden door het historische centrum van Luxemburg.

  In 2014 kozen wij voor de Marathon in Luxemburg. Het bijzondere van deze marathon is, dat deze ’s avonds wordt gelopen. Wij liepen met twee teams de estaffettemarathon. Overdag hebben wij samen de stad per fiets verkend. De marathon kent veel hoogteverschillen, wat het tot een uitdagend parcours maakt. Het parcours loopt zowel door de historische stad als door het zakencentrum van Luxemburg.  Tijdens deze warme voorjaarsavond hebben wij daar allemaal een mooie prestatie neergezet, en vooral ook genoten van de bijzondere sfeer in de stad!

  Afdrukken
  2013 - Rotterdam

  Door deel te nemen aan de (estafette) marathon van Rotterdam konden we met 21 deelnemers aan de start staan van deze geweldige marathon.

  In 2013 besloot Senso om deel te nemen aan een nederlandse marathon. Zo konden wij deelnemen met een grotere groep lopers. De Rotterdam Marathon kent diverse mogelijkheden om solo of in teams te lopen. Wij stonden met 21 hardlopers aan de start in Rotterdam, die allen hun eigen loopdoel hadden en hun eigen afstand hadden gekozen.  Het parcours kent veel herkenbare punten zoals de start en de finish over de Erasmusbrug, lopen over de Blaak en de Coolsingel, door de parken en diverse wijken van de stad. Het was heel erg leuk om met zoveel mensen deze marathon te beleven en elkaar onderweg aan te moedigen.

  Berlijn (Logo)
  2013 - Berlijn

  Vanaf de start door Oost en West Berlijn, tot aan de finish onder de Branderburger Tor is het met volle teugen genieten van de sfeer van deze marathon.

  De marathon van Berlijn is een van de grootste marathons van de wereld. Dit is de eerste marathon waar collega’s van Senso en een aantal klanten allemaal de hele marathon hebben gelopen. In heel de stad stond publiek langs het parcours, wat loopt door de verschillende wijken van Berlijn. De finish door de Brandenburger Tor is heel speciaal. Het zonnige weer maakte het af, we hebben een geweldig marathonweekend beleefd in Berlijn!

  New York (Logo)
  2012 - New York

  In New York op JFK bleek al wachtende voor de douane dat de marathon alsnog werd gecanceld. Een enorme teleurstelling!

  New York Marathon 2012 is er een die wij niet snel zullen vergeten. Ondanks de vernielingen en de nasleep van Hurricane Sandy leek de marathon toch door te gaan. Toen de hardlopers van Senso en hun supporters in New York op JFK waren geland, bleek al wachtende voor de douane dat de marathon toch gecanceld werd. Een enorme teleurstelling! Samen hebben wij er een bijzonder weekend New York van gemaakt. Op de dag van de marathon hebben wij in Central Park hardgelopen, net als vele andere deelnemers. Dat zorgde voor een heel bijzondere sfeer, en maakte dat wij toch nog een klein beetje hebben geproefd aan de New York Marathon.

  Milaan (Logo)
  2012 - Milaan

  Ondanks de stromende regen en de afgelaste wedstrijd van AC Milan, hebben we genoten van het hardlopen langs highlights van Milaan.

  Milano Marathon 2012: een mooie uitdaging voor Senso. Milaan is een aansprekende stad om een estafettemarathon te lopen, met veel verschillende gezichten in het parcours. Starten bij de Fira, onderweg langs San Siro lopen, en eindigen in het centrum van de stad. Ondanks de regen die het hele weekend aanhield, hebben wij genoten van deze marathon en van Milaan.

  Dam tot Damloop 2011 (Logo)
  2011 - Dam tot Damloop

  Bij het grootste hardloopevenement van Nederland mag Senso uiteraard niet ontbreken.

  In 2011 hebben wij met Senso aan de Dam tot Damloop deelgenomen in de business run. Een van de grootste loopevenementen die er is, altijd met veel publiek en muziek langs de route. Als enthousiaste hardlopers kunnen de collega’s van Senso hier niet ontbreken, samen met door hen uitgenodigde klanten.

  Salzburg (Logo)
  2011 - Salzburg

  Deze kleinschalige marathon door de geboortestad van Mozart zal ons vanwege de regen en de speciale ontvangst bij de finish altijd bijblijven.

  In Salzburg hebben wij in 2011 deelgenomen aan de marathon. Een kleinschalige marathon, die ook weer in teamverband gelopen kon worden. Ondanks het regenachtige weer hebben wij hier een mooi weekend beleefd. Een afwisselend parcours door het oude Salzburg en de directe omgeving, met ook nog wat hoogteverschillen als extra uitdaging. Samen met onze collega’s van Senso en klanten hebben wij genoten van deze marathon.

  Praag (Logo)
  2010 - Praag

  Sommigen van ons liepen hier hun eerste hardloopevent, en zijn daarna fanatieke hardlopers geworden!

  In 2010 hebben wij deelgenomen aan de Estaffettemarathon in Praag. Een heel groot evenement, in een prachtige stad. Ook nu stonden wij met 2 teams van vier mensen aan de start. Ook nu in een combinatie van Senso-collega’s en mensen met wie wij bij onze klanten samenwerken. Een prachtig parcours door het historische Praag, bij geweldig mooi weer maakte dit tot een heel bijzondere ervaring voor ons allemaal. Sommigen van ons liepen hier hun eerste hardloopevent, en zijn daarna fanatieke lopers geworden!

  VCM LOGO 2012 4C
  2009 - Wenen

  De eerste estafette marathon waar we met Senso aan deelnamen, was direct een doorslaand succes en smaakte naar meer!

  Wenen was de eerste estafettemarathon voor Senso. Mike Hoogenboom, een van de medewerkers van Senso, stelde voor om aan een estaffettemarathon deel te nemen vanuit Senso. Door in een team van 4 mensen gezamenlijk een marathon te volbrengen, is een marathon ineens bereikbaar voor vele hardlopers. In Wenen hebben wij in een combinatie van collega’s van Senso en collega’s vanuit onze klanten in twee teams de marathon gelopen. Een unieke ervaring om zo’n groot evenement mee te maken samen met de mensen voor en met wie wij nauw samenwerken!

  New York (Logo)
  2007 - New York

  Sommige gebeurtenissen in je leven vergeet je nooit meer. Het lopen van de marathon van New York is daar één van.

  Bij de oprichting van Senso hebben Marc en Bonno besloten om samen een marathon te gaan lopen. Wie ooit de marathon van New York heeft gelopen snapt waarom wij voor deze marathon hebben gekozen. Na het New York, New York van Frank Sinatra vertrokken we over de Verrazano Bridge richting Brooklyn om via Queens, Manhattan en Harlem te finishen in Central Park. Helemaal kapot, maar supertrots stonden we na afloop met onze medailles na te genieten van een onvergetelijke belevenis.