Op deze pagina geven wij een overzicht van de doelen die wij de afgelopen jaren hebben gesponsord.

Wil je Senso een sponsorbijdrage laten leveren aan jouw doel, stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina.

Senso vindt het belangrijk dat talent zich kan ontwikkelen. Daarnaast dragen wij graag bij aan maatschappelijke doelen. Om deze reden sponsort Senso regelmatig doelen die bijdragen aan onze maatschappij of talentontwikkeling.

Op deze pagina geven wij een overzicht van de doelen die wij de afgelopen jaren hebben gesponsord.

Wil jij ook een sponsorbijdrage leveren aan de doelen die door Senso zijn gesponsord of wil je Senso een sponsorbijdrage laten leveren aan jouw doel, stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina.

  Naam *

  Email en/of telefoonnummer *

  Toelichting *

  Stichting Hoogvliegers

  Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

  Senso heeft Stichting Hoogvliegers gesponsord met een financiële bijdrage.

  Trivana
  logo Trivana

  Als je bepaalde resultaten wilt behalen is het van belang dat je de juiste faciliteiten hebt om je optimaal te kunnen voorbereiden. Het ambitieuze damesteam van Trivana wil de komende jaren de lat telkens een stukje hoger leggen.

  Senso Mortgage Consultancy wil graag bijdragen aan het gevoel van trots dat je krijgt als je er alles aan hebt gedaan om de gewenste resultaten te behalen. We hopen dat de dames van Trivana elk jaar vol trots terug kunnen kijken op een seizoen waar ze het maximale uitgehaald hebben.

  OBS De Vinkenbaan

  Op ons werk zien we dat digitale mogelijkheden zorgen voor een hele nieuwe manier van werken. Senso denkt dat ook op school door het gebruik van digitale toepassingen het onderwijs kan worden verrijkt en verbeterd. Senso is trots dat met het sponsoren van een Digibord hier aan kan worden bijgedragen.

  Daarnaast is Senso betrokken geweest bij de oprichting van de Stichting Vrienden van de Vinkenbaan, die er ervoor hebben gezorgd dat dit niet een eenmalige actie is, maar dat sponsoring van faciliteiten voor de school structureel worden aangepakt.

  Alpe d'HuZes
  Logo Alpe d'HuZes

  Alpe d’HuZes is een sportieve uitdaging waarbij deelnemers fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst geen mensen meer doodgaan aan kanker.

  Senso heeft in 2012 een team van REAAL gesponsord, waarvan enkele renners de berg ook daadwerkelijk zes keer hebben beklommen.

  Ski Racing Heemskerk

  Het talent wat voortgekomen is uit onze vereniging die met respect de competitie met andere skiërs aangaan. Het is mooi om te zien welke snelheid ontwikkeld wordt, het plezier wat uitgestraald wordt.

  Met de ambitie en doelen die we met elkaar delen bedrijven we al jaren topsport. De komende jaren gaan we door om onze dromen waar te maken.

  Senso sponsort de trainingsweken in de Alpen en heeft in 2015 een sponsor bijdrage geleverd voor de nieuwe teambus van Ski Racing Heemskerk.

  Sportclub Muiderberg
  Villa Joep
  Logo Villa Joep

  Het ultieme doel van Villa Joep is om ieder kind met neuroblastoom kanker te genezen.

  De huidige schrikbarend lage genezingskansen (30%) kunnen omhoog.Hiervoor is veel onderzoek nodig. Onderzoek kan slechts plaatsvinden bij voldoende financiële middelen. Deze middelen komen altijd van donaties.

  Senso heeft Villa Joep financieel gesteund, zodat nog meer onderzoeken gestart kunnen gaan worden t.b.v. de genezing van patiëntjes met neuroblastoom.