Alle medewerkers hebben uitgebreide kennis van het hypothekendomein en de daarbij behorende processen en IT ondersteuning. Deze kennis is opgedaan door gerichte opleiding en jarenlange ervaring bij vooraanstaande hypotheekbedrijven.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Bonno Koopman
Bonno teamsite

Bonno is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Bonno heeft de afgelopen jaren als Changemanager diverse strategische projecten succesvol uitgevoerd bij vooraanstaande partijen in de hypothekenmarkt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere ontwikkeling van Senso.

Naast een no-nonsense benadering, heeft Bonno toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers door zijn uitgebreide kennis van het hypotheekproces en zijn contacten bij diverse partijen binnen het hypotheekdomein.

Marc de Vries
Marc teamsite

Marc is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Marc heeft ruime ervaring binnen het hypothekendomein. Als business analist en projectmanager heeft hij diverse opdrachten succesvol uitgevoerd. Naast de mid-office en back-office processen heeft Marc eveneens kennis van compliance, SoX en migratie projecten binnen het hypothekendomein.

Marc is pragmatisch en door zijn opgedane kennis van business en IT in staat om complexe vraagstukken op het raakvlak van deze gebieden op te lossen.

Lenneke van Lunteren
Lenneke teamsite

Lenneke heeft de afgelopen jaren diverse hypotheekapplicaties geïmplementeerd. Door haar ervaring met het inregelen van hypotheekapplicaties, het begeleiden en opleiden van gebruikers en het opstellen van specificaties is Lenneke breed inzetbaar binnen het hypothekendomein.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid is Lenneke een plezierige persoon om mee samen te werken.

Mike Hoogenboom
Mike teamsite

Mike heeft als business analist en informatieanalist jarenlange ervaring in het hypothekendomein. Hierbij heeft hij zich met name gespecialiseerd in hypotheek mid-office en back-office systemen. Als teamleider is hij tevens verantwoordelijk geweest voor het onderhoud en de uitbouw van een hypotheek back-office systeem.

Mike is zeer toegewijd en is in staat om gestelde doelen op pragmatische wijze te bereiken.

Paul Kuiper ( At Focus )
Paul teamsite

Paul is een ervaren projectmanager, productmanager, interim manager en marketeer die breed inzetbaar is binnen de financiële dienstverlening. Hij beschikt over leidinggevende ervaring, kan programma’s en projecten aansturen en heeft veel inhoudelijke kennis op het gebied van hypotheken, bancaire producten en betaalprocessen. Vooral binnen de gehele hypotheekketen heeft hij veel opdrachten uitgevoerd.

Zijn zelfstandige manier van werken, gedrevenheid, resultaatgerichtheid, inhoudelijke kennis en betrokkenheid stellen hem in staat om op een prettige wijze opdrachten en projecten naar een goed einde te leiden.

Erwin van der Wal ( Eecim )
Erwin teamsite

Erwin is een klantgerichte manager, met jarenlange ervaring in zowel commerciële, operationele als eindverantwoordelijke functies. Door een sterk ontwikkeld commercieel gevoel is klantgerichtheid een tweede natuur geworden.

In zijn handelen stelt Erwin de ander centraal en is hij in staat om de gevoelens van anderen waar te nemen en te begrijpen. In de samenwerking stelt Erwin zich flexibel op en staat hij open voor de mening en ervaringen van anderen, objectief luisteren om op deze wijze een totaalbeeld te kunnen vormen is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Erwin is een teamplayer die het in zich heeft om anderen te sturen en te leiden en er op deze wijze voor te zorgen dat de organisatie gemotiveerd aan de slag gaat om haar doelstellingen te verwezenlijken.