Alle medewerkers hebben uitgebreide kennis van het hypothekendomein en de daarbij behorende processen en IT ondersteuning. Deze kennis is opgedaan door gerichte opleiding en jarenlange ervaring bij vooraanstaande hypotheekbedrijven.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Bonno Koopman
Bonno teamsite

Bonno is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Bonno heeft de afgelopen jaren als Changemanager diverse strategische projecten succesvol uitgevoerd bij vooraanstaande partijen in de hypothekenmarkt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere ontwikkeling van Senso.

Naast een no-nonsense benadering, heeft Bonno toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers door zijn uitgebreide kennis van het hypotheekproces en zijn contacten bij diverse partijen binnen het hypotheekdomein.

Marc de Vries
Marc teamsite

Marc is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Marc heeft ruime ervaring binnen het hypothekendomein. Als business analist en projectmanager heeft hij diverse opdrachten succesvol uitgevoerd. Naast de mid-office en back-office processen heeft Marc eveneens kennis van compliance, SoX en migratie projecten binnen het hypothekendomein.

Marc is pragmatisch en door zijn opgedane kennis van business en IT in staat om complexe vraagstukken op het raakvlak van deze gebieden op te lossen.

Lenneke van Lunteren
Lenneke teamsite

Lenneke heeft de afgelopen jaren diverse hypotheekapplicaties geïmplementeerd. Door haar ervaring met het inregelen van hypotheekapplicaties, het begeleiden en opleiden van gebruikers en het opstellen van specificaties is Lenneke breed inzetbaar binnen het hypothekendomein.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid is Lenneke een plezierige persoon om mee samen te werken.

Mike Hoogenboom
Mike teamsite

Mike heeft als business analist en informatieanalist jarenlange ervaring in het hypothekendomein. Hierbij heeft hij zich met name gespecialiseerd in hypotheek mid-office en back-office systemen. Als teamleider is hij tevens verantwoordelijk geweest voor het onderhoud en de uitbouw van een hypotheek back-office systeem.

Mike is zeer toegewijd en is in staat om gestelde doelen op pragmatische wijze te bereiken.

Werner Ulrich
Werner teamsite

Werner is een ervaren projectmanager die diverse projecten in zowel traditionele als Scrum Agile omgevingen heeft uitgevoerd bij vooraanstaande hypotheekverstrekkers en een service provider. Daarnaast heeft Werner jarenlange ervaring als afdelingshoofd van een functioneel beheer afdeling binnen een hypotheekbedrijf.

Werner is sterk op relationeel vlak, waardoor hij gemakkelijk contact legt met mensen binnen en buiten een organisatie. Daarnaast heeft hij een sterke drive, die hij ook uitstraalt naar anderen. Werner is resultaat gericht, waarbij hij zeer kritisch is op zijn eigen functioneren en dat van zijn team.

Sandra Fransen
Sandra teamsite

Sandra heeft ruime ervaring als Business Analist binnen het hypotheken domein in zowel nieuwbouw als conversie projecten. Naast haar functionele kennis van het hypothekenproces heeft zij ook veel affiniteit met de techniek.

Sandra is een vriendelijke persoonlijkheid die gemakkelijk samenwerkt met collega’s. Daarnaast is Sandra resultaat gericht en zet graag haar schouders onder de haar aangeboden werkzaamheden.

Igor van den Akker
Igor teamsite

Igor heeft vele jaren ervaring in de testbranche waarvan het grootste deel in het hypothekendomein. Binnen het testtraject heeft hij verschillende rollen vervuld zoals testcoördinator, testconsultant en tester waardoor hij breed inzetbaar is. De projecten betroffen zowel nieuwbouw als uitbreidingen van hypotheeksystemen.

Igor is accuraat en pragmatisch waardoor hij op een plezierige manier binnen projecten zijn rol als test expert kan invullen.