Alle medewerkers hebben uitgebreide kennis van het hypothekendomein en de daarbij behorende processen en IT ondersteuning. Deze kennis is opgedaan door gerichte opleiding en jarenlange ervaring bij vooraanstaande hypotheekbedrijven.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie over de betreffende medewerker.

Bonno Koopman
Bonno teamsite

Bonno is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Bonno heeft de afgelopen jaren als Changemanager diverse strategische projecten succesvol uitgevoerd bij vooraanstaande partijen in de hypothekenmarkt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere ontwikkeling van Senso.

Naast een no-nonsense benadering, heeft Bonno toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers door zijn uitgebreide kennis van het hypotheekproces en zijn contacten bij diverse partijen binnen het hypotheekdomein.

Marc de Vries
Marc teamsite

Marc is oprichter en mede-eigenaar van Senso. Marc heeft ruime ervaring binnen het hypothekendomein. Als business analist en projectmanager heeft hij diverse opdrachten succesvol uitgevoerd. Naast de mid-office en back-office processen heeft Marc eveneens kennis van compliance, SoX en migratie projecten binnen het hypothekendomein.

Marc is pragmatisch en door zijn opgedane kennis van business en IT in staat om complexe vraagstukken op het raakvlak van deze gebieden op te lossen.

Lenneke van Lunteren
Lenneke teamsite

Lenneke heeft de afgelopen jaren diverse hypotheekapplicaties geïmplementeerd. Door haar ervaring met het inregelen van hypotheekapplicaties, het begeleiden en opleiden van gebruikers en het opstellen van specificaties is Lenneke breed inzetbaar binnen het hypothekendomein.

Door haar enthousiasme en gedrevenheid is Lenneke een plezierige persoon om mee samen te werken.

Mike Hoogenboom
Mike teamsite

Mike heeft als business analist en informatieanalist jarenlange ervaring in het hypothekendomein. Hierbij heeft hij zich met name gespecialiseerd in hypotheek mid-office en back-office systemen. Als teamleider is hij tevens verantwoordelijk geweest voor het onderhoud en de uitbouw van een hypotheek back-office systeem.

Mike is zeer toegewijd en is in staat om gestelde doelen op pragmatische wijze te bereiken.

Igor van den Akker (v.d. Akker Consultancy)
Igor teamsite

Igor heeft vele jaren ervaring in de testbranche waarvan het grootste deel in het hypothekendomein. Binnen het testtraject heeft hij verschillende rollen vervuld zoals testcoördinator, testconsultant en tester waardoor hij breed inzetbaar is. De projecten betroffen zowel nieuwbouw als uitbreidingen van hypotheeksystemen.

Igor is accuraat en pragmatisch waardoor hij op een plezierige manier binnen projecten zijn rol als test expert kan invullen.

Sijmon van den Berg (Symbeco)
Sijmon teamsite

Sijmon heeft  vele jaren ervaring in het uitvoeren van nationale – en internationale (IT) projecten in de financiële dienstverlening en met name binnen het hypothekendomein. Implementaties van KYC (Know Your Customer) & Fraud, Governance, beleid, software (systemen), BPM, datakwaliteit en data analyse, cash & treasury products.

Erwin van der Wal ( Eecim )
Erwin teamsite

Erwin is een klantgerichte manager, met jarenlange ervaring in zowel commerciële, operationele als eindverantwoordelijke functies. Door een sterk ontwikkeld commercieel gevoel is klantgerichtheid een tweede natuur geworden.

In zijn handelen stelt Erwin de ander centraal en is hij in staat om de gevoelens van anderen waar te nemen en te begrijpen. In de samenwerking stelt Erwin zich flexibel op en staat hij open voor de mening en ervaringen van anderen, objectief luisteren om op deze wijze een totaalbeeld te kunnen vormen is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Erwin is een teamplayer die het in zich heeft om anderen te sturen en te leiden en er op deze wijze voor te zorgen dat de organisatie gemotiveerd aan de slag gaat om haar doelstellingen te verwezenlijken.

Wander Streefkerk ( W.D.A. Streefkerk )
Wander

Wander is een ervaren interim manager met ruime werkervaring in de financiële sector en heeft gewerkt voor verschillende bedrijven (oa. Finqus, Stater, Quion, AAHG, ABN AMRO en ING).

Hij is een empathische leider die inspireert en verbindt, besluitvaardig is en succesvol en bestendig implementeert.

Wander is een teamspeler die de mens centraal stelt, bruggen bouwt en open en transparant communiceert. Hij is hands-on, doelgericht, loyaal en verantwoordelijk, en heeft het vermogen om out-of-the-box oplossingen te creëren.