Afgelopen jaren hebben diverse medewerkers van Senso bij ABN AMRO Bank en ABN AMRO Hypotheken Groep opdrachten uitgevoerd. Onderstaand is aangegeven door wie in welke periode de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

apr 2011 – jun 2014

Senior tester

Verantwoordelijk voor het testen van verschillende werkpakketten in het project MIMOSA (Migration of Mortgages Serviced at ASR). In dit project worden de hypothecaire leningen van Fortis Bank Nederland Hypotheek Groep (FHB) gemigreerd van het hypotheken backoffice systeem van ASR (HLS) naar het hypotheken backoffice systeem van ABN Amro (Ninja+).
jul 2013 – okt 2013

Senior tester

Voor het project SEPA (Single Euro Payments Area) worden de hypothecaire systemen aangepast om te voldoen aan de regels voor SEPA. De systemen betreffen Fortis Bank Nederland Ninja en Esmee.
jan 2011 – jan 2013

Testmanager

Binnen het project TIR (Technische Integratie Retail) verantwoordelijk voor de systeemtest en de gebruikers acceptatietest voor aansluiten van de hypotheeksystemen van ex-Fortis op diverse ABN Amro applicaties (oa. datawarehouses, betaalsystemen en CRM).
okt 2012 – dec 2012

Business Analist

Betrokken bij de analyse voor de aansluiting van het hypotheeksysteem Ninja aan OnGuard ten behoeve van het outsourcen van het achterstand en bijzonder beheer.
aug 2009 – dec 2010

Testmanager

Verantwoordelijk voor de systeemtest van een nieuw ontwikkeld hypotheeksysteem Ninja+, als opvolger van het ex-Fortis systeem Ninja.
jan 2008 – nov 2008

Consultant

Bij ABN AMRO Hypotheken Groep betrokken bij de conversie van de hypotheekportefeuille van ABN AMRO naar Stater.

Consultant

Bij ABN AMRO Hypotheken Groep verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe testmethodiek en het inhoudelijk begeleiden van testtrajecten voor nieuwe releases van het hypotheken mid-office systeem van Stater.

Consultanct

Bij ABN AMRO Hypotheken Groep betrokken bij de implementatie van de functioneel beheer processen volgens de BiSL methode.
Referenties

Voor een aantal medewerkers is door ABN AMRO Bank en ABN AMRO Hypotheken Groep op LinkedIn een referentie geschreven naar aanleiding van een uitgevoerde opdracht. Onderstaand staan een aantal van deze referenties.