Periode
Rol
Omschrijving

apr 2016 – jun 2016

Senior Business Analist

Op de afdeling Verstrekken Hypotheken verantwoordelijk voor de inrichting van workflow en rapportages door middel van de aansluiting van Salesforce op Skydoo en de hypotheken mid-office applicatie House.

feb 2015 – mrt 2015

Changemanager

Binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma van NN Bank verantwoordelijk voor het opnieuw vormgeven en inrichten van de afdeling Beheer Hypotheken.

mrt 2014 – dec 2014

Implementatiemanager – Scrummaster

Als Implementatiemanager en Scrummaster binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma van NN Bank, verantwoordelijk voor de implementatie van Salesforce op de afdelingen Verstrekken- en Beheer Hypotheken. Onderdeel van de opdracht is het implementeren van binnenkomende email en het converteren van het klachtensysteem naar Salesforce.

nov 2013 – jul 2015

Changemanager / Scrummaster

Binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma van NN Bank verantwoordelijk voor het opnieuw vormgeven en inrichten van de afdeling Achterstandsbeheer Hypotheken.

Referenties

Afgelopen jaren hebben diverse medewerkers van Senso bij Quion opdrachten uitgevoerd. Voor een aantal medewerkers is door Nationale Nederlanden op LinkedIn een referentie geschreven naar aanleiding van een uitgevoerde opdracht. Onderstaand staan een aantal van deze referenties.

Referenties

Voor een aantal medewerkers is door Quion op LinkedIn een referentie geschreven naar aanleiding van een uitgevoerde opdracht. Onderstaand staan een aantal van deze referenties.