Afgelopen jaren hebben diverse medewerkers van Senso bij Stater opdrachten uitgevoerd. Onderstaand is aangegeven door wie in welke periode de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

jul 2017 – heden

Scrum Master

Als Scrum Master samen met zijn team verantwoordelijk voor de migraties van diverse geldvertrekkers.
jun 2017 – feb 2018

Problem Manager

Verantwoordelijk voor het herinrichten van Problemmanagement in een Agile omgeving en het laten oplossen door een Agile team van problems binnen de hypotheeksystemen Estate (mid-office), iSHS (back-office) en de omgeving van deze systemen.
jan 2017 – feb 2017

Implementatiemanager

Verantwoordelijk voor de digitale aansluiting van Stater met de Belastingdienst ten behoeve van de polis renterenseignering van het hypotheken backoffice systeem iSHS.
sep 2015 – dec 2016

Product Owner

Verantwoordelijk voor de prioritering van de aanpassingen in Ninja en Ninja+ ten behoeve van het stabiliseren van de software.
jan 2015 – dec 2016

Product Owner / Scrum Master

Als Product Owner binnen het OHK (Optimalisatie Hypotheek Keten) programma, verantwoordelijk voor de prioritering van de Product Backlog van de conversies van de hypotheekportefeuilles van Direktbank en ABN AMRO (ex Fortis) naar het hypotheken backoffice systeem iSHS en het document management systeem Hyarchis.

Als Scrum Master verantwoordelijk voor het begeleiden van de development teams van de genoemde conversies.

apr 2014 – mrt 2017

Applicatie Consultant

Binnen het OHK (Optimalisatie Hypotheekketen) project bij Stater mede verantwoordelijk voor de conversie van verschillende hypotheek portefeuilles in Ninja/Esmee naar iSHS.
mei 2013 – aug 2013

Senior Projectmanager

Het uitvoeren van het haalbaarheidsonderzoek en de definitiefase voor de insourcing (incl. conversie en data integratie) van de hypotheken back-office van MNF Bank naar Stater.
feb 2013 – mei 2017

Functioneel beheerder

Uitvoeren van analyses met betrekking tot het hypotheeksysteem Ninja en het doorvoeren van wijzigingen in de systeemparameters.
feb 2013 – feb 2014

Testmanager

Verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de gebruikersacceptatietest van SEPA in de hypotheken back-office applicatie Ninja voor de labels ABN Amro Bank (ex-Fortis), Direktbank, Direktbank Vastgoed Hypotheken en ASR Woning Hypotheken.
feb 2013 – sep 2013

Senior Projectmanager

Implementatie van SEPA in de hypotheken back-office applicatie NINJA, voor de labels ABN AMRO Bank (ex-Fortis), Direktbank, Direktbank Vastgoed Hypotheken en ASR Woning Hypotheken.
Referenties

Voor een aantal medewerkers is door Stater op LinkedIn een referentie geschreven naar aanleiding van een uitgevoerde opdracht. Onderstaand staan een aantal van deze referenties.

Eric van Donselaar
Senior Functioneel Beheerder - Stater

Ik heb Marc leren kennen als een zeer kundig iemand, met goede ideeën en pragmatische oplossingen.

read more

Patrick Kooij
Teamleider OSD - Stater

Marc is breed inzetbaar op meerdere terreinen, zijn ruime ervaring komt daarin tot uiting.

read more

Michiel Wilbers
Teamleider FRM - Stater

Met grote inzet en gedrevenheid weet Lenneke zich goed te verplaatsen in de collega’s die met de applicaties werken.

read more

Dennis Schouten
Testmanager - ABN AMRO

Bonno weet altijd de juiste vragen op het juiste moment te stellen.

read more