Afgelopen jaren hebben diverse medewerkers van Senso bij WestlandUtrecht Bank opdrachten uitgevoerd. Onderstaand is aangegeven door wie in welke periode de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

apr 2016 – jun 2016

Senior Business Analist

Op de afdeling Verstrekken Hypotheken verantwoordelijk voor de inrichting van workflow en rapportages door middel van de aansluiting van Salesforce op Skydoo en de hypotheken mid-office applicatie House.
feb 2015 – mrt 2015

Changemanager

Binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma verantwoordelijk voor het opnieuw vormgeven en inrichten van de afdeling Beheer Hypotheken.
mrt 2014 – dec 2014

Implementatiemanager – Scrummaster

Binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma verantwoordelijk voor de implementatie van Salesforce op de afdelingen Verstrekken- en Beheer Hypotheken.
nov 2013 – jul 2015

Changemanager / Scrummaster

Binnen het MoRe (Mortgage Redesign) programma verantwoordelijk voor het opnieuw vormgeven en inrichten van de afdeling Achterstandsbeheer Hypotheken.
Referenties

Voor een aantal medewerkers is door WestlandUtrecht Bank op LinkedIn een referentie geschreven naar aanleiding van een uitgevoerde opdracht. Onderstaand staan een aantal van deze referenties.

Roger van Boxtel
Business Consultant - WU Bank

Mike heeft de kwaliteiten om de juiste verbanden te leggen binnen vraagstukken op het raakvlak van business en IT.

read more

Gert-Jan Van Der Dussen
Programmamanager - WU Bank

Mike is in staat om langdurig met details om te gaan zonder het overzicht te verliezen.

read more